Trollerikungen

NU KÖR JAG

Uppsagd i april! Startat eget företag! Sagt upp lägenhet på Kreta! Snart drar jag till Spanien och nu, det första uppdraget tillsammans med Trollerikungen. Det händer grejer må jag lova.

Det känns verkligen som livet är på rätt spår och det är väl kanske så, att vill man så kan man. Jag vill. Jag vill så himla mycket att jag ibland inte hinner med mig själv fullt ut. Vad gör det egentligen? Så länge jag trivs så mår jag bra.

Den här sommaren har egentligen varit ett stort kaos! Att säga upp en lägenhet till en grekinna som inte talar engelska. Kan säga att det inte var det lättaste att säga upp en lägenhet med hjälp av greker med knackig engelska, haha.  Det gjorde att jag faktiskt kände av stressen igen. Ingen rolig känsla alls med ont i leder, huvudvärk etc. Det bästa – om man nu kan säga så – är att jag faktiskt förstod vad värken kom ifrån. Stress är faktiskt skit och det ska man hålla sig långt borta ifrån som möjligt oavsett vart man befinner sig i livet. 

 Kan säga att allt löste sig till slut med både uppsägning och återhämtningen!

Första uppdraget i hamn

Mitt företag MLSC har startat samarbete med Trollerikungen. Jag fick förtroendet att bygga hemsidan – www.trollerikungen.se – som är ett helt nytt tänk när det gäller att tjäna pengar till klassen, laget eller föreningen. Gå in och kolla på hemsidan vetja. 

Nu blir det satsning där och jag kommer självklart att fortsätta med hemsidorna, så mycket jag hinner. Håller på med olika projekt så det ska bli spännande att se vart detta slutar. Hoppas att ni är lika ivriga som jag på resultatet. Sjukt spännande.

Förstå grejen att jag kan sitta i Spanien och ändå jobba fullt ut med mina saker. Visst, det ska levereras också, men det tror jag det gör om man verkligen ger sig den på att det ska fungera. 

snart i spanien

För ett halvår sedan hade jag inte ens tänkt att åka till Spanien. Sen åkte jag ner och hälsade på en av mina väninnor och då var det kört. Jag blev verkligen förälskad. I oktober bär det av. Då åker jag tillsammans med två fantastiska tjejer och det enda som är, det är att jag inte kommer kunna se AIK Hockey på plats, men det finns ju ändå TV så jag får glädja mig åt det så länge. Har förresten redan lokaliserat ett ställe som ägs av Gnagare. Tack för den liksom. 

bilder från sommaren 2019